Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Goos Stam Fietsen is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Goos Stam Fietsen of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Goos Stam Fietsen worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Goos Stam Fietsen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Goos Stam Fietsen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Goos Stam Fietsen van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Goos Stam Fietsen 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  8.00-18.00u
Woensdag:  8.00-18.00u
Donderdag:  8.00-18.00u
Vrijdag:  8.00-18.00u
Zaterdag:  9.00-16.00u
Zondag:  gesloten
 
WEGENS VAKANTIE GESLOTEN .
VAN VRIJDAG 12 - 7 13.00U. t/m DINSDAG 30-7.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Financiering